Frou Frou — це відкрита кухня, відкрита пекарня й серце, відкрите до всіх славетних символів славетної Франції. Уже після першого кроку по мармуровій підлозі Київ потрапляє в паризький полон аромату гребінців із фуагра, багетів і жаб’ячих лапок. Уже після першого погляду, що зісковзнув із дерев’яних стін у тарілку, столиця безповоротно закохується в качку конфі, устриці й буябес. Уже після першої зустрічі з білими скатертинами місто розуміє: такий салат зі справжнім крабом, такий бургер зі справжнім трюфелем є тільки тут.
Frou Frou — це Ейфелева вежа гастрономічного світу. Світу, у якому вершини — ескарго, єлисейський суп, тартен, фондю — це не просто привід визначитися з напоєм, а й культурна спадщина зі списку ЮНЕСКО. Утім, визначитися теж можна. Бар ресторану, безумовно, очолюють вина: переважно французькі, нерідко елітні, як-от шато пояк 2000 р. Однак, звісно, не вином єдиним. Тут Київ знайде і мінеральну воду, і каву, і фреші, і слабоалкогольні коктейлі чи, навпаки, міцні напої (до речі, французькі): коньяк і кальвадос... Усе, чого столична душа тільки забажає.
...Якщо в Києві ще існують люди, що не мріють потрапити в Париж, це означає лише одне: вони ще не побували у Frou Frou.