Aroma Kava — мережа, що не стоїть на місці. То вона вирішує, що ніжному капучино пасуватиме солодкість груші з корицею чи ананасу. То вона вигадує для шанувальників кислуватої арабіки й «земляної» робусти каву з перцем чилі, вишнею, арахісом... То вона присвячує кожній порі року авторську версію лате. Так, навесні в напій додають інгредієнти для тирамісу, улітку — лід і манго, восени — желе та «жуйку», а взимку — полуничний сироп… Розвинена уява давно стала доброю звичкою закладів цієї мережі, і кав’ярня за 40 м від станції метро «Арсенальна» — не виняток.
Спеку тут зустрічають різноманіттям смузі, бульбашкових чаїв та натуральних лимонадів (тоді літо набуває смаку ківі, банану, троянди…). У холод зігріваються мигдалевим, полуничним та іншими видами авторського какао. Визначні дати святкують поверненням «хітів». Наприклад, до десятого дня народження мережі в кав’ярнях знову з’явився медово-коричний американо з анісом…
Меню страв оновлюють не менш часто. Крім незмінних чизкейків із карамеллю, мигдалевих круасанів і сирних сандвічів, гості постійно знаходять у ньому щось нове. То фундукові шу (заварні тістечка) до Різдва, то кокосові макарони до Дня святого Валентина, то еклери з маракуєю — просто до приходу літа…
Життя має безліч відтінків — і кожний із них можна спробувати в Aroma Kava!