«Прем’єра Львівська» — це прима українсько-польської кухні. Ресторан, у якому знають: борщ найліпший із салом, деруни — під грибним соусом, а схабові, свинячий товченик,— на картопляному пюре. Усі ці та ще багато рецептів пройшли випробування не одним століттям і перетворилися на традиції. Тепер кожну з них, від печеної форелі до вишневого штруделя, можна скуштувати тут, у двоповерховому ресторані серед історичних будинків Львова.
Ті, хто бував у цьому закладі, кажуть: навіть від а до я відомі страви грають тут новими барвами (у якомусь сенсі перетворюються на прем’єру). Наваристий журек — суп із копченою ковбасою, котлети по-київськи, повні ніжного масла, кисло-солодкий салат із бринзою й малиновою заправою... Усе стає особливо насиченим завдяки сусідству стін у пастельних тонах, живих рослин, чорно-білих фотографій міста... Ба більше, головної окраси ресторану «Прем’єра Львівська» — великого барельєфа, що зображує культурну столицю. (Ідеальне місце для бенкету на 150 гостей!)
У ресторані з особливими стравами напої теж особливі. (Із цим не сперечаються шанувальники ні затишних залів, ні ще однієї перлини закладу — внутрішнього двору, з його плющем на стінах.) Від каркаде й світлого безалкогольного пива до темного рому й рожевого вина — усі багатства бару роблять дні теплішими, не виявляючи своїх секретів. Мабуть, найбільше це стосується коктейлів, «тверезих» і п’янких, насамперед авторських, скажімо, на содовій із цитрусових, джині й банановому лікері... Так, що явно не загрожує гостям — то це одноманітність.
Традиції, краса та спокій — от який скарб пропонує кожному «Прем’єра Львівська». Хіба можна від такого відмовитися?