Kumpel — це давня львівська традиція. Тут варили крафтове пиво (нефільтроване й непастеризоване, а отже, «живе», насичене) задовго до того, як Україна вивчила слово «крафтовий». Світле, з ледве відчутною «гірчинкою»; бурштинове з нотами солодкуватого хліба; бронзове, карамельно-фруктове на смак та аромат... Різноманітне пінне з німецького солоду й найпопулярніших видів хмелю; завжди свіже, завжди холодне. От яке пінне порадив би справжній товариш (а саме так назву ресторану недалеко від Бернардинського монастиря й перекладають)! Утім, пиво — це лише початок...
Kumpel — це деруни, густо вкриті авторським соусом із грибів, борщ, пікантний від копченої сливи, і домашні ковбаси з крові чи індика до баношу. Це свиняча гомілка, засмажена в пінному, шоколадно-малиновий торт на темному пиві й креветки в клярі (кляр, звісно ж, з того самого напою). Це, урешті-решт, картопляні галушки, вареники з бараниною та сирники поруч із бургерами, солодкими від соусу з манго й гірчиці... Ресторан із галицькою душею!
Тут, серед полиць, заставлених пляшками, і де-інде навмисно оббитих стін, жителі й гості Львова особливо люблять збиратися компаніями (4–6 осіб). Слухати живу музику, уболівати за улюблену команду, милуватися скульптурами Йогана Пінзеля й музеєм зброї «Арсенал» із великих вікон тераси... Навіть дегустувати нові елі, стаути й інші напої — от що люблять гості Kumpel. От що любить сам Kumpel, шанувальник «холодного пива й гарячих емоцій». От що робить це місце таким, яким воно є,— справжнім в усіх сенсах слова.