Daily Dose — це порція новинок щодня. Є дні для класичного шніцеля з телятини, а є — для чогось незвичайного. От чому в цьому гастропабі завжди щось вигадують. То бургери не лише з яловичою котлетою, але й із ндуєю — гострою ковбасою зі свинини. То піцу, у якій солоний бекон поєднується із солодким інжиром, а смажені лисички (на смак вони нагадують абрикоси) — з бринзою. То роли з лососем, не трохи присипані, а повністю вкриті хрусткими пластівцями з мигдалю... Тут, на зупинці «Вулиця Копистинського», тренди не відстежують, а створюють.
Отже, гості Daily Dose, із його темно-сірими кріслами (де-не-де на них може розміститися компанія з 6–8 осіб), регулярно куштують чимало гастродив. Особливо під час диджей- та акустичних вечорів, на столах з’являються то хумус із гарбуза, то суп гаспачо із черешні, а не помідорів, то полуничне тирамісу... Кухня закладу — королева вигадливості (до речі, її шедеври не залишаються в меню назавжди)! Як же щодо бару? Бар, повний лимонадів, кави, ігристих і тихих вин тощо, знає все про особливі напої до особливих приводів.
Коли наближається Октоберфест, тут пригощають легендарним пивом із Мюнхена, наприклад марценом, солодкуватим, «медово-карамельним». (Іншими днями, щовихідних, у Daily Dose подають пінне «спешл».) У День рому пропонують кілька видів піратського напою — від «корицево-ванільного» до «імбирно-медового». До вигаданого свята негроні подають низку варіантів гіркуватого коктейлю: з медом, текілою, просеко...
З Daily Dose щодня — щось цікаве!