Prynada — не колиба, не хата й не світлиця, а прогресивне обличчя української культури. В інтер’єрі — новий погляд на петриківський розпис, витинання й вишивання, які тут асоціюются з інтелігентністю, а не жартами про кума. У меню — розуміння того, що не тільки борщ, форшмак чи кабачкові оладки дуже близькі сучасникам Києва. Дійсно: що завадить Prynada перекладати рідною мовою бургери, сашимі й стейки? Хто заборонить посипати деруни пармезаном, поливати сало юзу й ліпити вареники з тіста для димсамів?
Качка з м’ятою, гречані голубці, котлета по-київськи із цитрусовою заправою, навіть нутрія з кіноа... Незвичні багатства Prynada — не що інше, як вершина смаку, і тим, хто любить підкорювати такі вершини на пару з напоєм, особливо пощастило. Бар багатий і на фреші, і на чаї (де ще в Києві можна заварити чорницю з лавандою?), і на лимонади, на бочкове пиво, і на вина, і на настоянки... Одно слово, бар багатий, крапка.
Особлива гордість Prynada — караоке. 54 тис. пісень. Чотири мови: від англійської до казахської (але не російської). Професійна вокалістка — досвідчена помічниця. Жодних «затертих» композицій, шансону й непристойності. Подарунки за виконання солов’їною... Здається, за що би не брався цей ресторан, усі його творіння виходять настільки принадними, що ні в кого немає шансу втриматися.
Зауважте: у караоке-залі діє дрескод: гостей просять бути чарівними й манливими.