Marymo — це на 100 % українська мрія. Про кримську цибулю, солодку-солодку, і домашню мариновану кільку в салаті панцанела. Про карпатську бринзу з крафтовою салямі — солону окрасу пухкої піци з личкованої кахлями печі (такі пристрої колись були дуже популярні в усій Австро-Угорщині). Про пасту, яку тут, у ресторані, ліплять за давніми рецептами й лише з українського борошна, поливаючи соусом із шовдаря — копченої свинини… Про італійські страви з від а до я рідних інгредієнтів — натуральних продуктів із ферм по всій країні.
Чим марять у Marymo? Звісно ж, своєю справою! Справою пекарів, які щодня готують хліб без дріжджів і подають його, як у дитячі роки, із сіллю з Дрогобича. Сироварів, що знають найліпший рецепт ніжної бурати — м’якого сиру й поєднують її з органічними овочами й зеленню — від помідорів до руколи. Шукачів вина, що везуть «вишневе» каберне із Чернігівщини, «грушеве» ркацителі — зі Львівщини, а «карамельне» піно — з Одещини… Місією тих, хто доводить: своє нічим не гірше за привізне.
Завдяки такій відданості всьому українському смак кожного соте з кальмарів, кожного телячого медальйона нагадує про дім. Тому в Marymo, серед живих рослин, під кришталевими люстрами, час ніби спиняється, а тривоги замовкають. Це почувають шанувальники як страв, так і напоїв (від київської комбучі до черкаської горілки). Сидячи тут з ожиновим лимонадом, або яблучно-кизиловим сидром, або авторським коктейлем з полунично-ревеневого пюре, гість забуває про метушіння. Забуває — і поринає у світ меблів з темного дерева, сухого колосся й печі малахітового кольору…
У світ, що марить Україною й запрошує кожного марити разом із ним.