Frizzante — це італійська легкість. Полиці з живими рослинами, винними пляшками й безліччю келихів (у кожному — по жмені корків). Фотографії Колізею, Пізанської башти й інших усесвітньо відомих символів, розвішані на кремових, як просеко, стінах. Вишневі завіси літньої тераси, що кольором нагадують тосканське к’янті... Тут усе дихає Середземним морем, на берегах якого заведено радіти життю із тонкою піцою в руках чи мармуровою яловичиною на тарілці. От чому на гостей тут чекає не лише цікавий інтер’єр, але й дров’яна піч із мангалом!
Знавці вина, звісно, упізнають в назві закладу славетне фрицанте — італійське іскристе, пити яке так само легко, як закохуватися в меню цього ресторану. Не диво: тут пригощають і домашньою пастою з печерицями, і тосканським супом (зі свинячим фаршем), і вишуканими сирами... Навіть лососем, просмаженим зі шматочками краба,— солодко-солоною насолодою всіх, хто, як і італійці, віддав серце рибі й морепродуктам... Ба більше, бар не менш щедрий за кухню: для гостей він завжди має і трохи гірке капучино, і кисле санджовезе (вино), і «кокосово-ванільний» ром...
Завдяки всьому цьому львів’яни вибирають Frizzante знову й знову. У ресторані відбуваються і дружні зустрічі, і побачення, і сімейні й корпоративні свята (у закладі — два бенкетних зали)… У ресторані відбувається життя — так само цікаве й неповторне, як італійська кухня.